Alpernes aktivitetsparadis for sportsfreaks og legebørn

For familier med større børn Action, adrenalin og adventure

Hvis I er til høj puls og konkurrencer, og hvis I har lyst til at være aktive med andre familier med større børn, så er Active BaseCamp noget nær den perfekte sommerferie.

I uge 27 til 32 kører vi vores Active BaseCamp koncept på Hotel l'Arbina i Tignes for familier med større børn fra 12-års alderen, der elsker fart, action og spænding. Vi har spækket ugen med aktiviteter, der helt sikkert kan udkonkurrere iPads og lange kedelige dage på stranden. 
 

3 gode grunde til at I skal med på Active BaseCamp i Tignes

 • Alt på ferien er samlet med All-Action-Included™
 • I bor på Hotel l'Arbina med byens bedste beliggenhed
 • I kommer til at opleve en legeplads i Alperne i verdensklasse 

Læs mere om Active BaseCamp her.

OBS: Al information på denne side er programmet for 2020. Vi forventer at have programmet for sommeren 2021 klar i efteråret.

Skab enestående minder sammen med hele familien Et mekka for outdoor-entusiaster

Vi har gjort os umage og sammensat de bedste, mest action-prægede og super udfordrende aktiviteter i Tignes.

Om vinteren er Tignes og det omkringliggende område kendt for at være et af verdens bedste skiområder. Men det er ikke kun om vinteren, at Tignes har meget at tilbyde. I løbet af sommeren er der et væld af aktiviteter og sjove udfordringer for hele familien, som er vild med sport, konkurrencer og oplevelser ud over det sædvanlige.

Hvad er All-Action-Included™?

Vi vil gerne gøre det så nemt og enkelt for jer som muligt. Derfor har vi udviklet vores All-Action-Included™ koncept. All-Action-Included™ betyder, at al mad, drikkevarer og diverse sportsaktiviteter samt danske aktivitetsguider er inkluderet i én pris for hele familien. Om morgenen kan I spise jer mætte og fylde energidepoterne op i vores morgenbuffet. Her er der desuden mulighed for at smøre en næringsrig madpakke til frokost. Til aften bliver der serveret en 2-retters menu, som er tilberedt af vores egen kok. Hver dag fra kl. 14-22 er der fri øl, vand og husets vin. Det første måltid på ankomstdagen er aftensmad, og det sidste måltid på afrejsedagen er morgenmad

Mere end blot solbadning og afslapning 

Når I bor på Hotel l'Arbina, får I et Tignes Summer Card, som giver adgang til et væld af gratis aktiviteter. Der er cirka 20 forskellige sportsaktiviteter, hvoraf to af dem er helt gratis hver dag. Disse aktiviteter kan I selv booke, men I er også meget velkomne til at bruge vores guider til dette.

I får også et liftkort, der giver mulighed for at komme op med alle lifter – både til fods og med cykel (gælder dog ikke på gletsjeren). Desuden kan I bruge alle busserne lige så tosset, som I vil, så I kommer hurtigt rundt i området.

Mærk suset på bjerget og floden

Giv den gas på mountainbike med vores erfarne danske guider i Bike Park. Her er der mere end 150 kilometer – så selv den mest ihærdige mountainbiker får sved på panden, når vi kører Active Alps Peak Challenge. Mountianbike trails’ene er opdelt i sværhedsgrader ligesom skipister, så her kan I nemt vælge det niveau, der passer jeres familie bedst. Ugeprogrammet byder også på en brusende tur ned ad Isére-floden, som er en af Frankrigs absolut flotteste floder. Her kommer I på et White-water Rafting eventyr med skumsprøjt og action for alle pengene.

Sommerski på gletsjeren

I Tignes kan I også købe adgang til Grande Motte gletsjeren, hvor der er mulighed for at stå på sommerski, hvis der er sne på toppen. Hvis I aldrig har prøvet at stå på ski i høj sol om sommeren, så vil I elske at slå store bløde sving ned af pisten med den mest spektakulære udsigt over søen som baggrund. Det er også muligt at købe adgang til gletsjeren uden at stå på ski.

Need to cool down? Get wet! 

Sidst, men ikke mindst, byder programmet på masser af vandsportsaktiviteter og konkurrencer ved søen i Tignes. Der er aktiviteter som beachvolley, bueskydning, vandretur, klatring, skatepark, Crazy Airbag og sidst, men ikke mindst Acroland, hvor I kan kaste jer ud fra en 35 m lang rampe ud i søen på enten ski, BMX eller på maven.

Mere end 20 forskellige sportsaktiviteter med action

Hvis I har brug for hjælp til at finde ud af, hvilke aktiviteter I gerne vil prioritere, kan I tage fat i vores guider på destinationen, og så skal de nok hjælpe jer på rette vej! Ellers kan I lige få et sneak-peak herunder, og se hvilke aktiviteter I har inkluderet i jeres aktivitetskort:

 • Vandrutsjebane i søen
 • Crazy Airbag i søen
 • Vandcykel
 • Kajak
 • Kano
 • Stand-Up Paddle
 • Trampolin
 • Tennis
 • Skatepark
 • Beach Volley
 • Beach fodbold
 • Hiking
 • Swimmingpool
 • Minigolf
 • Paintballing

Andre aktiviter man kan tilkøbe til sit kort:

 • Golf – 18 huller på Europas højeste golfbane 
 • Paragliding
 • Hesteridning
 • Fiskeri
 • 4×4 Offroad
 • White Water svømning
 • Water Ball – løb på vandet
 • Katamaran
 • Klatring
 • Fjernstyrede biler og både

Transport 

Vi skal gøre opmærksom på, at det ikke er muligt at komme rundt til nogle af aktiviteterne uden selv at have bil med, da et par af aktiviteterne ligger en lille køretur væk fra hotellet og byen.

Vil du gerne opleve Active BaseCamp?

Hvis jeres familie er til høj puls, konkurrencer, masser af action, og hvis I har lyst til at være aktive med andre familier med større børn, så er Active BaseCamp den perfekte sommerferie til jer. Vi har gjort os umage og sammensat de bedste, mest action-prægede og super udfordrende aktiviteter i ugeprogrammet i Tignes. I får blandt andet rafting, besøg i bikepark og meget, meget mere.

Se ugeprogrammet for turen herunder.

Active BaseCamp 2020 Et ugeprogram fyldt med spænding og sjov

Vi tager forbehold for ændringer i programmet efter vejrforhold, og hvad der passer bedst på ugen. Vi fjerner ikke noget i programmet, medmindre vi erstatter det med noget tilsvarende.

Søndag: Active Beachclub & Watersports day 

I dag har I muligheden for at udfordre hinanden i blandt andet strandfodbold og beachvolley. Når vi på et tidspunkt har fået varmen og trænger til at blive afkølet, er det heldigt, at søen ligger lige ved siden af. Her er der mulighed for at komme ud og sejle i kajak, kano eller vandcykel, prøve kræfter med Stand-Up Paddle, slappe af og nyde vandet. For de modige og dem, der er fyldt 14 år, er der også mulighed for at prøve den store vandrutschebane, der ender i en rampe, hvor man bliver kastet langt ud i søen. 

Mandag: Hæsblæsende hike 

Guiderne tager dig med på vandretur i bjergene, der omkranser byen. Her er der rig mulighed for at få både sved på panden og jagte højdemeter, men også nyde den fantastiske udsigt man får, når man står på toppen af Alperne. Her finder selv den mest rutinerede vandrer udfordringer og oplevelser udover det sædvanlige.

Tirsdag: White Water Rafting 

Iført våddragt og hjelm udfordrer vi Isére flodens brusende vand, når vi begiver os ud på den 20 kilometer lange rute ned ad floden i en gummibåd. Der vil være en professionel guide i hver båd, der sikrer, at vi kommer godt igennem. For at kunne deltage er det et krav, at man kan svømme. For børn under 10 år, er der en rute på 10 kilometer, som vil blive brugt i stedet. Børn skal være minimum 120 centimeter høje for at kunne deltage - det er dog altid instruktørerne, der har det sidste ord i forhold til, hvad vandforholdene tillader. 

Onsdag: Fridag 

Dagen er til fri leg og action. Du kan blandt andet tage op på golfbanen, ride på heste eller opleve noget helt ekstraordinært og paraglide over Alperne. Du kan også spørge guiderne, hvis du ønsker inspiration til, hvad dagen skal gå med.

Torsdag: Downhill Mountainbike

Der venter en dag med masser af fart og action, når der står downhill mountainbike på programmet på nogle af Alpernes fedeste trails. Her er der rig mulighed for at mærke adrenalinpumpet, teste dit mod og forbedre din teknik. Dagen foregår i Tignes' Bikepark i selskab med en mountainbike guide. Børn fra 12 år og op kan følge direkte med instruktøren og resten af gruppen hen i bikeparken.

Børn fra 9-11 år kommer på et teknikkursus med en instruktør af en time og et kvarters varighed. Her lærer de, hvordan man kører ned af spor i bikeparken. Består de kurset, så er det muligt at tilkøbe turen i bikeparken, hvilket koster 50€ og betales på stedet. Børn i alderen 6-8 år kommer også på teknikkursus af en times varighed, hvor de lærer at cykle i kuperet terræn. Her er det dog ikke muligt efterfølgende at tilkøbe turen i bikeparken.  

Fredag: High Rope Klatrepark 

Velkommen til trætoppene! I High Rope Klatreparken bevæger du flere meter oppe i trætoppene - og her får du brug for masser af mod og en god balance. Iført klatreseler og sikret på wirer skal vi over gyngende gangbroer, igennem klatrenet, forskellige platforme og meget, meget mere. Banen er fyldt med action, udfordrende og sjov. Børn skal være minimum 145 cm. høje, for at få adgang til banen. Når alle har været en tur i trætoppene, er der mulighed for badning og volleyball, i og omkring søen der ligger i forbindelse med High Rope parken. 

Værd at vide om Active BaseCamp Praktisk information

Har I fået blod på tanden, og er I klar til at springe ud i de forskellige udfordringer? Se priserne og hvordan I tilmelder jer herunder.

Hvor?

På Hotel l'Arbina i Tignes i Frankrig.

Hvornår?

Active BaseCamp finder sted fra uge 27 til uge 32 i Tignes sommeren 2020.

Hvem kan deltage?

Alle i familien kan deltage i Active BaseCamp - dog er der nogle aktiviteter, som har en alders- og højdebegrænsning. Derfor anbefaler vi Active BaseCamp til familier med børn fra 12-årsalderen og op efter.

Hvad er inkluderet i prisen?

 • Måltider: Morgenmad, madpakke og aftensmad samt fri drikkevarer (øl, husets vin, vand og kaffe mellem 14.00 og 22.00).
 • Transport: Kør selv. OBS: Vær' opmærksom på at det ikke er muligt at komme rundt til aktiviterne uden egen transport.
 • Overnatning: Vores eget hotel i Tignes med skandinavisk personale.
 • Aktiviteter inkluderet: Alle aktiviteter i ugeprogrammet samt det nødvendige udstyr.

Tilmeld jer til Active BaseCamp 2020

Med Active BaseCamp får I en komplet løsning uden bekymringer eller ekstra omkostninger. Der er helt sikkert et tilbud, som passer til jeres familie. 

Booking kan ske online eller via: 

Vi ser frem til at høre fra jer og ring endelig, hvis I har nogle spørgsmål. 

Tag med på Active BaseCamp

Vil du gerne på Active BaseCamp? Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig med et gratis, uforpligtende tilbud.