Aktiv sommerferie i Alperne

Active SummerCamp - den største legeplads i Alperne Den ultimative sommerferie

Samler jeres familie på gode oplevelser i unik natur? Og vil I gerne slippe for at arrangere alt selv? Sommerferien er et årets højdepunkter, og det kalder oftest på hygge, afslapning og gode stunder.

Det er også i sommerferien, at familien kan trække stikke helt fra en travl hverdag og bare nyde hinandens samvær. I uge 27 til 32 afholder vi Active SummerCamp på vores destinationer i Østrig og i Alpe d'Huez i Frankrig. Det er sommerferien, som er skabt til børnefamilien, der elsker glæden ved sport og action. Her er der et væld af spændende og børnevenlige sportsaktiviteter kombineret med bjerge, natur og frihed.

Hvorfor skal I med på Active SummerCamp?

 • Alt er inkluderet i prisen med All-Action-Included™
 • Danske guider og egne hoteller
 • Masser af sportsaktiviteter for hele familien

Læs mere om Active SummerCamp her.

Herunder kan du se, hvor du kan tage på SummerCamp i sommeren 2020.

Et sommer- og aktivitetsparadis Sjov og action for hele familien

Har I lyst til en aktiv ferie eller måske blot nogle aktive dage på vej på sommerferie i Sydeuropa? Alperne byder på mange sjove og spændende eventyrer for både store og små legebørn.

Kan man gøre alle i familien glade? Vi har skræddersyet vores destinationer til en aktiv sommerferie med sport, leg, hygge, afslapning, wellness og dejlig mad, så alle i familien helt sikkert er underholdt. 

All-Action-Included™

Vi vil gerne gøre det så nemt for jer som muligt. Derfor har vi udviklet vores All-Action-Included™ koncept. All-Action-Included™ betyder, at al mad, drikke og sportsaktiviteter samt danske guider er inkluderet i én pris for hele familien. Om morgenen kan I spise jer mætte og fylde energidepoterne op i vores morgenbuffet, som byder på alt, hvad hjertet begærer. Her er der desuden mulighed for at smøre en lækker og næringsrig madpakke, som I kan tage med til frokost. Til aften bliver der serveret en solid 2-retters menu, som er tilberedt af vores egne kokke. Hver dag fra kl. 14-22 er der fri øl, vand og husets vin. Det første måltid på ankomstdagen er aftensmad, og det sidste måltid på afrejsedagen er morgenmad.

I skal altså bare læne jer tilbage og nyde jeres ferie, Alperne, sporten og det gode selskab.

Udfordringer og sjove aktiviteter

Vi har sammensat et super sjovt og action præget ugeprogram, hvor alle i familien kan deltage, og alle bliver udfordret. I kan selvfølgelig selv vælge om, I har lyst til at deltage i alle aktiviteterne. Her er der helt sikkert ikke behov for hverken iPads eller mobiltelefoner!

Transport

Vi skal gøre opmærksom på, at det ikke er muligt at komme rundt til nogle af aktiviteterne uden selv at have bil med, da et par af aktiviteterne ligger en lille køretur væk fra hotellerne og byerne.

Et væld af muligheder

Sommerferie rimer ikke altid på sand og hav, og Alperne er ikke kun et paradis om vinteren. Når sneen er smeltet, så dukker de grønne bjergsider frem, og de byder på masser af muligheder for action og leg. Gå på opdagelse i de forskellige aktiviter, som I kan opleve på Active SummerCamp herunder. Aktiviteterne varierer en smule efter destination, men fælles for dem alle er, at de er skabt med henblik på den bedste tid med familie og venner.

I kan blandt andet prøve kræfter af med:

 • Hike 
 • Beach Ball day
 • Bike day
 • Family Rafting
 • Guidernes favorit 
 • Soccerpark
 • Mountaincart
 • Sigmund Thun udflugt 
 • Kletterwelt: High Rope Park
 • Ebike
 • Expedition Kodok

Vil I gerne opleve Active SummerCamp?

Samler jeres familie på gode oplevelser i unik natur? Og vil I gerne slippe for at arrangere alt selv? Så skal I med Active Alps på Active SummerCamp i Alperne. Alperne byder på mange sjove og spændende eventyrer for både store og små legebørn. Vi har gjort os umage og sammensat de sjoveste, mest familievenlige og action-prægede konkurrencer og aktiviteter. I kommer blandt andet højt op i trætoppene, på en vild og våd raftingtur og rundt på cykel i bjergene.

I kan se mere om aktiviteterne og ugeprogrammerne for de enkelte destinationer herunder.

Active SummerCamp 2020 Ugeprogrammer

Masser af muligheder og aktiviteter

Ugeprogrammerne varierer alt efter, hvilken destination I ønsker. Fælles for dem alle er, at de er fyldt med spænding, sjov, hygge, fællesskab og action for hele familien. Det er tilrettelagt således, at der er plads til hele familien - og I bestemmer selvfølgelig helt selv, om I deltager i alle aktiviteterne.

Vær' opmærksom på 

Vi tager forbehold for ændringer i programmet - alt efter vejrforhold, og hvad der passer bedst på ugen. Vi fjerner ikke noget i programmet, medmindre vi erstatter det med noget tilsvarende.

Uge 27 - 32 Saalbach - Ugeprogram 2020

*Jokercard er inkluderet i prisen, hvilket bl.a. giver fri adgang til busser, lifte og badelandet i Saalbach.

Søndag: Familie Rafting

Iført våddragter og hjelm rafter vi ned på Salzach floden, hvor der venter en 12 kilometer lang rute i det brusende vand - en rigtig action-præget oplevelse! Turen tager ca. 4,5 time i alt, hvoraf 1,5 time er i vandet. Der er plads til 8 personer i hver gummibåd + en professionel instruktør. For at deltage er det et krav at man kan svømme. Børn skal være minimum 130 centimeter høje og 7 år gamle. 

Mandag: Ebike 

Med en elektrisk motor på cyklen, kommer vi let og elegant omkring på nogle af Saalbach-Hinterglemms mange cykelruter, når vi udforsker området i samlet flok. Området er kendt, som en af Alpernes bedste cykeldestinationer, så du kommer til opleve udfordringer og ruter, som passer til alle familier. For at kunne deltage er det et krav, at man kan cykle ordentligt. Børn kan deltage fra 7 år, og så skal de være mindst 130 centimeter. 

Tirsdag: Udflugt til Sigmund-Thun-Klamm 

Sigmund Thun kløften byder på eventyr for hele familien. Kløften er et resultat af at smeltevand, fra Kitzsteinhorn gletsjeren i mange tusinde år, har skåret sig ned i klipperne. På sit dybeste sted måler kløften hele 32 meter til toppen, og den strækker sig over 320 meter. Der er bygget en træbro igennem hele kløften, hvilken sætter rammerne om en fantastisk naturoplevelse, hvor I kommer helt tæt på naturens kræfter og et helt unik landskab. 

Onsdag: Fridag

Dagen er til fri leg og action. I kan blandt andet tage op og prøve kræfter med downhill mountainbike, jage højdemeter på nogle af de 400 kilometer vandreruter eller prøve nogle af aktiviteterne på dit Joker Card. Du kan også spørge guiderne, hvis du ønsker inspiration til, hvad dagen skal gå med.

Torsdag: Ekspedition Kodok / Hike

Den onde gnom, Kodok, har overført magien fra sin magiske hat til nogle krystaller, som han har gemt et hemmeligt sted på bjerget. Nu er det op til jer at finde krystallerne, så der igen kan komme fred på bjerget. Der venter en 3 kilometer lang rute på bjerget med forskellige eventyrsstationer. Her skal man bruge sin motorik, hjerne og mod for at overkomme forhindringerne og finde frem til krystallerne. Mod et lille tillæg kan man leje en GPS enhed, der kan bruges til at finde vej på ruten. 

Til dem der hellere vil ud og vandre, nyde naturen og se lidt mere af området, vil der også være en gruppe og en guide til dette. Her er der rig mulighed for at få sved på panden, jagte højdemeter, og nyde den fantastiske udsigt fra toppen af de østrigske Alper.  

Fredag: High Rope Klatrepark 

Klatreparken i Saalbach-Hinterglemm er den største af sin slags i hele Europa! Den byder på en klatrerute højt oppe i trætoppene, der sammenlagt er over 8 kilometer lang, har 200 forskellige stationer, 30 svævebaner og platforme, der er mellem 3 og 40 meter over jorden. Det bliver altså ikke vildere - her får du brug for masser af mod og en god balance. Sikkerheden og udstyret er selvfølgelig i top, og man får en grundig introduktion af en instruktør, inden man kommer ud på banen. Børn skal være minimum 130 centimeter for at kunne være med. Voksne må maksimalt være 2 meter høje og veje 120 kilo. Børn under 14 år skal være ifølge med en voksen, og der må maks være 3 børn pr. voksen.

Tilbud på SummerCamp i Saalbach-Hinterglemm

Uge 27 - 32 Wagrain - Ugeprogram 2020

Søndag: Ebike 

Med en elektrisk motor på cyklen, kommer vi let og elegant omkring på nogle af Wagrains mange cykelruter, når vi udforsker området i samlet flok. For at børn kan føre deres egen cykel, er det et krav, at de kan cykle ordenligt. Cykeludlejningen har også cykelanhængere til mindre børn, dog i begrænset antal.   

Mandag: Familie Rafting

Iført våddragter og hjelm rafter vi ned på Salzach floden, hvor der venter en 12 kilometer lang rute i det brusende vand - en rigtig action-præget oplevelse! Turen tager ca. 4,5 time i alt, hvoraf 1,5 time er i vandet. Der er plads til 8 personer i hver gummibåd + en professionel instruktør. For at deltage er det et krav at man kan svømme. Børn skal være minimum 130 centimeter høje og 7 år gamle.  

Tirsdag: Fodboldgolf 

Vi tager samlet til Wagrain og hygger os med fodboldgolf på den 18-huller store bane, hvor børn og voksne i alle aldre kan være med. Fodboldgolf fungerer lige som almindelig golf, hvor det gælder om at få bolden i hullet, på færrest mulige slag. Forskellen er bare den, at golfbolden er byttet ud med en fodbold, og golfkøllen er byttet ud med din fod. 

Onsdag: Fridag

Dagen er til fri leg og action. I kan blandt andet tage op og besøge det store badeland 'Wasserwelt Wagrain', hvor der både er indendørs- og udendørspool samt 6 rutsjebaner. I kan også tage op til Grafenberg, som er en naturlegeplads i 1.700 meters højde med mere end 30 adventurestationer. Hvis du ønsker inspiration til, hvad dagen skal gå med, så er du selvfølgelig også altid velkommen til at spørge guiderne.

Torsdag: High Rope Klatrepark

Klatreparken i Wagrain Kleinarl byder på en fantastisk panoramaudsigt over Kleinarl dalen, som kan nydes fra trætoppene og de 50 forskellige platforme, parken byder på. Den højeste platform er placeret hele 15 meter over jorden, så der er garanti for, at det kilder lidt i maven, når man klatrer rundt på ruten. Sikkerheden og udstyret er selvfølgelig i top, og der vil være en gennemgang med en kyndig instruktør, inden vi starter. Parken har også en bane for mindre børn, hvor de kan være med fra 5 år og 110 centimeter i højden.  

Fredag: Mountaincart 

Vi kender alle de såkaldte mooncars, der flittigt bliver brugt af børnene rundt omkring i de danske børnehaver og fritidshjem. En mountaincart ligner en mooncar, den har bare tre hjul, og så mangler pedalerne. Hvordan kommer man så frem af - tænker du måske?  Det hjælper tyngdekraften dig med. Man bliver nemlig kørt, nede fra dalen, og op på bjerget i bus. Herfra går turen ned af bjerget på mountaincart på små snoede grusstier, hvor man selv styrer farten. Børn fra 9 år og op kan køre deres egen mountaincart, og yngre børn kører med deres forældre. Der er garanti for masser af spænding, sus i maven og fart.

Tilbud på SummerCamp i Wagrain

Uge 28 - 32 Alpe d'Huez - Ugeprogram 2020

Søndag: Hike  

Guiderne tager jer med på opdagelse i et fantastisk landskab, der blandt andet byder på rå natur, flotte bjergsøer og majestætiske bjerge.  Området er et vaskeægte sommerparadis, og I er garanteret sved på panden, smukke udsigter og masser af højdemeter. 

Mandag: Beach Ball day

Strandfodbold og strandvolley i hjertet af de franske Alper lyder måske underligt, men det kan I i Alpe d’Huez! Der er lagt op til en sjov og hyggelig dag på bannerne, hvor vi blandt andet skal konkurrere i strandfodbold, beachvolley og petanque.  

Tirsdag: Familie Rafting 

Iført hjelm og våddragt tager vi kampen op med det brusende vand, når vi tager en tur i gummibåd ned ad floden Le Vénéon - en rigtig fed oplevelse, som byder på masser af action og adrenalin! Le Vénéon ligger i Frankrigs andenstørste nationalpark, og her kommer I til at opleve den mest fantastiske natur og omgivelser. Der er selvfølgelig en erfaren og professionel instruktør med i båden, der sikrer, at alle får en god tur.  
Børn skal være fyldt 7 år og være minimum 130 centimeter høje for at kunne deltage. 

Onsdag: Fridag

Dagen er til fri leg og action. I kan blandt andet tage op og besøge byens store sportscenter Palais des Sports, hvor der både er swimmingpool og alverdens indendørsaktiviteter, som fodbold, badminton, squash, spinning og klatrevæg. I kan også udforske byen, som består af en ældre og nyere bydel. Der er et væld af charmerende restauranter, butikker og cafeer. Hvis du ønsker inspiration til, hvad dagen skal gå med, så er du selvfølgelig også altid velkommen til at spørge guiderne.

Torsdag: Bike day 

Alpe d'Huez er en sand klassiker blandt cykelfans over hele verdenen - og det er ikke uden grund. Udover de velkendte 21 hårnålesving, så er Alpe d’Huez også hjem til verdens længste downhill MTB-track. Den starter oppe ved Pic Blanc gletsjeren og fortsætter 30 kilometer, indtil du ender nede i dalen – en helt fantastisk oplevelse! En sjov og action præget dag på to hjul, hvor hele familien kan være med.  

Fredag: Guidernes Favorit 

Som afslutning på ugen  tager guiderne jer med på eventyr i Alpe d’Huez, og de viser jer deres yndlingsaktiviteter i byen. Helt nøjagtigt hvad der skal ske, afslører guiderne først, når I er ankommet til Alpe d’Huez. I kan godt begynde at glæde jer allerede nu. 

OBS: I uge 28 vil der kun være SummerCamp fra mandag-lørdag. I den uge er følgende aktiviteter inkluderet: Familie Rafting, Beach Ball day, Bike day og Guidernes Favorit.

Tilbud på SummerCamp i Alpe d'Huez

Underholdende og spændende oplevelser i unik natur Praktiske informationer

Lyder det som noget for jeres familie? Herunder finder I alt det praktiske, som I har brug at vide omkring konceptet.

Hvor?

På vores forskellige hoteller i Alperne: 

Hvornår?

Det hele kommer til at foregå fra uge 27 til uge 32 i sommeren 2020.

Hvem kan deltage?

Alle i familien kan deltage i Active SummerCamp - dog er der nogle aktiviteter, som har en alders- og højdebegrænsning, og disse aktiviteter anbefales til børn fra 7-årsalderen og op efter.

Hvad er inkluderet i prisen?

 • Måltider: Morgenmad, madpakke og aftensmad samt fri drikkevarer (øl, husets vin, vand og kaffe mellem 14.00 og 22.00).
 • Transport: Kør selv. OBS: Vær' opmærksom på at det ikke er muligt at komme rundt til aktiviterne uden egen transport.
 • Overnatning: Vores egne hoteller i Alperne med skandinavisk personale.
 • Aktiviteter inkluderet: Alle aktiviteter i ugeprogrammet samt det nødvendige udstyr. 

Tilmeld jer til Active SummerCamp 2020

Med Active SummerCamp får I en komplet løsning uden bekymringer eller ekstra omkostninger. Uanset om I har lyst til at være afsted i en uge eller blot et par dage, inden I kører videre ned igennem Europa, så er der helt sikkert et tilbud, som passer til jeres familie. 

Booking kan ske online eller via:

Vi ser frem til at høre frem dig og ring endelig, hvis du har nogle spørgsmål!

Tag med på Active SummerCamp 2020

Vil du gerne på Active SummerCamp i 2020? Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig med et gratis, uforpligtende tilbud.