Aktiv sommerferie for grupper

Skræddersyede grupperejser Lad os hjælpe dig

Hos Active Alps er vi eksperter i at arrangere aktive ferier i Alperne. Er du en del af en cykelgruppe, virksomhed eller andet fællesskab, der ønsker et aktivt ophold i Alperne? Vi hjælper gerne med at skræddersy en tur efter jeres behov.

Vi er en del af Skinetworks-koncernen, og vi har derfor et kæmpe netværk. Med Active Alps får du en komplet løsning, hvor vi skræddersyer indkvartering, konferencelokaler, aktiviteter og middage. Baseret på de krav og ønsker du har, finder vi en passende aktiv sommerferie i den perfekte prisramme.

Hvad du kan forvente af os?

Vi har egne hoteller på 3 destinationer i Østrig. De ligger i Alpendorf, Saalbach-Hinterglemm og Wagrain. Her er der dansk personale og guider, som sørger for alt det praktiske. Det eneste du skal huske er at pakke dine gode sko, solcreme og rygsæk. Vores sommersæson spænder fra 27-35 i sommeren 2021.

Er der tale om en større gruppe, der næsten kan fylde et helt hotel, kan der også være mulighed for et ophold, der ligger lige inden eller efter sæsonen. Det er enten i uge 26 eller i uge 36. 

Firma- og cykelgrupper

Er du af sted med en større gruppe, tilbyder vi hjælp til at arrangere gruppens egne aktiviteter. Det kan eksempelvis være jeres eget ugeprogram eller frokost arrangementer. Sammen med hotelchefen og guiderne på destinationen kan vi skræddersy din aktive sommerferie lige nøjagtig, som du ønsker det. Er der tale om en større gruppe, der næsten kan fylde et helt hotel, kan der også være mulighed for et ophold, der ligger lige inden eller efter sæsonen. Det er enten i uge 26 eller i uge 36. 

Sammenholdet styrkes

Der er mange ting ved en aktiv ferie, du kan glæde dig til – at tilbringe kvalitetstid med dem, du rejser med, er bestemt en af dem. Når du tager af sted med firmaet eller klubben, deler I en helt unik oplevelse, som er noget, kun I har sammen. Der er ingen tvivl om, at sammenholdet og fællesskabet styrkes på en måde, som ikke kan sidestilles med en udflugt hjemme i Danmark.

Ring til os på (+45) 77 34 49 65 eller send en e-mail til info@activealps.dk, så kontakter vi dig. 

 

Få et tilbud på en aktiv grupperejse

Få en fantastisk sommerrejse til Alperne med firmaet eller vennerne. Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig med et gratis, uforpligtende tilbud.