Active Alps - Powdered by Skinetworks

Active Alps er Powdered by Skinetworks

Skinetworks er Skandinaviens største skirejsebureau, der består af de kendte brands Active Alps, Slopetrotter, Nortlander, Danski og SummitWeek.

Skinetworks lever og ånder for skiløb og adventure, og vi har siden år 1981 tilbudt vores gæster det bedste af Alperne både sommer og vinter.  

Skinetworks er din garanti for at der er styr på det praktiske og besværlige, så du kan nyde din velfortjente ferie. Der er styr på alt det kedelige, der bare skal være på pladsfor at skiferien kan nydes. Du har sikkerhed for, at der er mange års erfaring og mange dedikerede Skinetworkers bag.  

Det bedste i Alperne

Fordi vi er en del af Skinetworks, kan vi tilbyde dig de bedste lejligheder og hoteller på Alpernes mest populære destinationer til særdeles gode priser. Oskulle der ske noget uforudset, har vi et stort hold, både i Alperne og Danmark, der står klar til at løse eventuelle udfordringer, så du får den bedst mulige ferie. Vi har et stort team af dedikerede og professionelle medarbejdere, som arbejder hårdt, mens du nyder din velfortjente ferie. 

Skinetworks – og alle vores brands – er medlem af Rejsegarantifonden.  

Læs mere om Skinetworks her.

Skinetworks for dig

Som Skandinaviens største skirejsebureau er vi forpligtet til at bidrage til en mere bæredygtig verden. Vi Skinetworkere er skiløbere af natur. Det er vores passion og fundamentet for vores job. Vi har en mission om at bevare Verden og Alperne, så vi, og kommende generationer, kan nyde dem, som vi gør i dag. Alperne og gletsjerne er under pres fra både globale klimaændringer og det stigende antal gæster, der besøger dem. 

Derfor har vi som virksomhed et ansvar for at bidrage og gøre alt, hvad vi kan for at passe på vores omgivelser. Det gælder både vores ansatte i Danmark, men også vores ansatte i Alperne. Desuden skal vi vejlede vores gæster, så de også ved, hvordan de kan bidrage bedst muligt.  

Vores tilgang er baseret på FN's 17 verdensmål for bæredygtig udvikling, så vi kan opnå en bedre og mere bæredygtig fremtid. I Skinetworks har vi valgt tre af de bæredygtige mål, hvor vi kan bidrage og gøre en forskel: 

  • Nr. 3 Sundhed og trivsel 
  • Nr. 12 Ansvarligt forbrug og produktion 
  • Nr. 13 Klimaindsats 

Læs mere om vores CSR initiativer her 

The Forest of Skinetworks

Igennem organisationen Tree-Nation har vi plantet træer i to projekter: Argoforesty i Bourgogne samt projektet Trees for Water i Indien. Vi bliver ved med at plante træer, og arbejder videre mod en mere bæredygtig fremtid for vores meget vigtige verden og naturligvis Alperne.

Læs mere om The Forrest of Skinetworks her