All-Action-Included™

All-Action-Included™ Hotel + All Inclusive + Aktiviteter

De fleste glæder sig til at skulle på ferie, for så er det tid til nye oplevelser, sjov, hygge og afslapning med dem, man holder af.

Når man endelig er kommet af sted på ferie, er det ikke altid så let at bestemme sig for, hvad der skal ske undervejs. Der er et hav af muligheder for forskellige aktiviteter og udflugter, men man kan ikke nå det hele, så hvad skal man vælge? Hvor skal man henvende sig for at booke sin aktivitet eller udflugt, når man er blevet enig med sine medrejsende om, hvad det skal være? Og hvad koster det i øvrigt?   

Et helt unik koncept

Vil du gerne rejse på ferie og efterlade pengepungen derhjemme? Når du rejser med Active Alps, ønsker vi at gøre din rejse så nem og bekvem som muligt. Som et led i denne ambition, har vi udviklet konceptet All-Action-Included™.  En ferie med All-Action-Included™ betyder, at du slipper for at skulle koncentrere dig om, hvad der skal ske under din ferie, når først du har bestilt rejsen. Vi har nemlig sørget for det hele, og det eneste du skal koncentrere dig om, er at nyde din aktive ferie i det fantastiske landskab og slappe af – i fællesskab med hinanden.  

Helpension, danske guider og masser af aktiviteter 

Har du en hverdag derhjemme, hvor du skal tage mange beslutninger, og trænger du til at koble hjernen en smule af? Med All-Action-Included™ har vi skruet ekstra op for bekvemmeligheden på alle vores destinationer i Alperne. Vi har gjort os umage og tilrettelagt ugeprogrammer, der både er sjove, udfordrende, spændende og fyldt med action for hele familien. Du kan selvfølgelig selv vælge, om du vil deltage i alle aktiviteterne eller du vil gå på opdagelse på egen hånd. Der er danske guider på alle destinationerne, og de hjælper dig gerne med tips og gode råd. Hotellerne i Alperne er også drevet af dansk personale – det betyder, at du får en ferie helt uden problemer.

En ferie uden regninger

Med All-Action-Included™ er næsten al mad og drikke*, danske aktivitetsguider og selvfølgelig alle aktiviteterne i ugeprogrammet inkluderet i rejsens pris. Du har på forhånd betalt for alt – rejsen, hotelopholdet, alle sportsaktiviteter, maden og dine drikkevarer. Det bliver altså ikke nemmere at holde styr på udgifterne. Og rejser I flere sammen, så kræves der ingen bordbestillinger på restauranter eller bekymringer om, hvem der skal betale regningen.

Perfekt for familier med sultne teenagere og børn

Om morgenen serveres der en stor morgenbuffet med alt, hvad hjertet begærer. Morgenmad er naturligvis også inklusiv alt det, du kan drikke fra vores morgenbuffet. Til frokost har du mulighed for at smøre en næringsrig madpakke, så du har energi til alle aktiviteterne. Aftensmaden er en 2-retters menu, som er inspireret af de lokale madvaner. Alt maden er tilberedt af vores egne kokke.  Det er forkælelse til dig, der ikke vil gå på kompromis.   

*Drikkevarer er inkl. sodavand, øl og husets vin fra kl. 14:00 – 22:00. 

Skal vi hjælpe med at finde din aktive sommerferie?

Vil du gerne have hjælp til at finde den helt rigtige sommerferie? Ring til os på +45 77 34 49 65 eller send os en mail på info@activealps.dk.