Forskring med Active Alps

Ta' trygt på aktiv ferie Rejseforsikring med Active Alps

FORSIKRING

Den 1. august 2014 blev det gule sygesikringskort erstattet af det blå EU-kort, hvilket har store konsekvenser for, hvordan du er dækket på din aktivitetsferie. Det blå kort sidestiller dig kun med de borgere i det land, du befinder dig i, og det kan derfor blive rigtig dyrt ikke at have den rette forsikring, hvis uheldet er ude.

Vi anbefaler derfor at tegne en rejseforsikring, da det blå kort ikke dækker:

  • Hjemtransport ved uheld, sygeledsagelse, tilkaldelse af pårørende og dækning af deres ophold ved indlæggelse.

  • Behandling på privathospitaler og klinikker - de offentlige hospitaler og klinikker på destinationerne i Alperne ligger ofte langt væk og kan være af lavere standard, hvorfor man kan være nødsaget til at benytte de private.

  • Erstatning for ødelagte feriedage.

  • Bagageforsinkelser.

Er uheldet ude, er det derfor en god idé at være ordentligt forsikret. Derfor tilbyder Active Alps i samarbejde med Europæiske skræddersyede rejseforsikringer, som skal være med til at gøre jeres ferie til en god oplevelse og give jer 100% tryghed på aktivitetsferien.

Har du brug for en rejseforsikring?

En rejseforsikring kan tegnes op til 7 dage før afrejse og tegnes som årsforsikring igennem Europæiske Rejseforsikring. Vi udbyder to rejseforsikringer. BASIS og PLUS, der begge er inkl. skitillæg (som kræves for dækning af skader, der sker på pisten) og uden selvrisiko, som man normalt skal betale ekstra for.

Årsrejseforsikring BASIS

Årsrejseforsikring BASIS er til dig, som rejser i Europa mere end én gang om året. Den dækker et helt år på alle ferier op til en måneds varighed.

  • 375 kr. for individuelle (max 60 år)
  • 915 kr. for en familie (ældste person max 60 år)

Årsrejseforsikring PLUS

Årsrejseforsikring PLUS er til dig, som ønsker ekstra sikkerhed på og efter ferien. Her er du også dækket ift. erstatningsrejse ved ødelagt ferie, ferieboligsikring, fysioterapi og kiropraktik samt behandling af mindre tandskader. Samtidig er den også til dig, som rejser i Europa mere end én gang om året, og dækker et helt år på alle ferier op til en måneds varighed.

  • 427 kr. for individuelle (max 60 år)
  • 1.038 kr. for en familie (ældste person max 60 år)

AFBESTILLINGSFORSIKRING

Afbestillingsforsikringen dækker, hvis uheldet sker inden, ferien er begyndt. Forsikringen skal tegnes samtidig med bestilling eller senest 7 dage efter bestilling. Afbestillingsforsikringen dækker, hvis du afbestiller din rejse pga. død, akut sygdom eller tilskadekomst hos dig, din rejseledsager eller famile (ægtefælle, samlever, forældre, papforældre, sviger- eller bedsteforældre, børn, papbørn, børnebørn, søskende, papsøskende, svigerinder, svogre, svigerbørn).

Den dækker også ved brand eller indbrud i hjemmet eller egen virksomhed, ved uventet opsigelse, samt ved påbegyndelse af nyt job i forbindelse med uventet opsigelse.

Med en afbestillingsforsikring kan du afbestille din rejse pga. sygdom, død, afskedigelse fra dit arbejde eller hvis du, din rejseledsager eller familie kommer til skade. Du får pengene for rejsen igen og kan købe en ny rejse, når du er blevet rask.

  • 295 kr.