Aktiv sommerferie med Active Alps

Tag på aktiv ferie til Alperne med Active Alps Find din sommerferie

Hos Active Alps elsker vi at være aktive, og vi kender Alperne som vores egen bukselomme. Vi glæder os til at vise dig, hvor fantastisk Alperne er som sommeren.

Har I lyst til en aktiv ferie eller måske blot nogle aktive dage på vej på sommerferie i Sydeuropa? Active Alps er både for store og små outdoor-entusiaster. Vi har skræddersyet vores destinationer i Frankrig og Østrig til en aktiv sommerferie med sport, leg, hygge, afslapning, wellness og dejlig mad.

Et hav af valgmuligheder og spændende aktiviteter

Luften er frisk og klar, solen står højt på himlen, og så langt øjet rækker er der bjergtoppe. Alperne er om sommeren et overflødighedshorn af muligheder for sjove aktiviteter såsom mountainbiking, sommerskiløb og river rafting.

Sommerferie i Frankrig

Frankrig har mange kvaliteter, og landet kan i den grad prale af en prægtig natur. Oplev masser af action, adventure og adrenalin i to af Alpernes fedeste byer, Alpe d’Huez og Tignes. Når du rejser til De Franske Alper, vil du også opleve en af de mest varierede regioner i Frankrig. Du finder vilde vandfald, imponerende floder, marker med græssende køer og autentiske alpebyer med hjemlig atmosfære og charme.

Sommerferie i Østrig

Østrig byder velkommen med masser af sportsaktiviteter, smuk natur, hygge og charmerende byer. Børnevenligheden er helt i top, og det er nemt at have børnene med. Uanset om du er til spændingsfyldte aktiviteter såsom downhill mountainbike og river-rafting eller afslappende vandreture, finder du alt det, du behøver og lidt mere i Østrig til en perfekt sommerferie. Oplev imponerende bjerglandskaber pakket ind i et hyggeligt alpemiljø i AlpendorfSaalbach-Hinterglemm og Wagrain.

Passionen for Alperne

Vi har sammensat en række unikke koncepter, som vi er stolte af at præsentere for dig. De er sammensat af en række af Alpernes bedste tilbud om sommeren for at give dig og dine medrejsende en uforglemmelig aktiv ferie i selskab med os. Koncepterne er skabt med henblik på at skabe den bedste tid med familie og venner i din sommerferie. Årets bedste ferie - en ferie fyldt med action og eventyr.

Active SummerCamp

Det er i sommerferien, at familien kan trække stikke helt fra en travl hverdag og bare nyde hinandens samvær. I uge 27 til 32 afholder vi Active SummerCamp på vores destinationer i Østrig. Det er sommerferien, som er skabt til børnefamilien, der elsker glæden ved sport og action. Her er der et væld af spændende og børnevenlige sportsaktiviteter kombineret med bjerge, natur og frihed.

Active Hike

Er du til storslåede naturoplevelser, hyggeligt selskab og aktive vandreture, så er du kommet til det rette sted. Der, hvor luften og vandet er på det reneste, finder du ikke kun vandrere, klatrere, mountainbikere, får og alpehytter, men også familier på aktiv ferie, der sætter pris på den næsten ubegrænsede frihed og fred i de ”luftige” højder. Vandring i bjergene styrker både krop og sjæl, og det byder på helt fascinerende udsigter. 

Egne hoteller med All-Action-Included™ og dansk personale

Når kroppen trænger til hvile, afslapning og søvn, kan du trække dig tilbage og nyde omgivelserne på vores hoteller. Hotellerne på vores destinationer i Frankrig og Østrig har dansk personale og danske guider. Som noget helt unikt tilbyder Active Alps All-Action-Included™, som betyder, at du slipper for at skulle koncentrere dig om, hvad der skal ske under din ferie, når først du har bestilt rejsen. Vi har nemlig sørget for det hele, og det eneste du skal koncentrere dig om, er at nyde din aktive ferie i det fantastiske landskab og slappe af – i fællesskab med hinanden. Med All-Action-Included™ er næsten al mad og drikke*, danske aktivitetsguider og selvfølgelig alle aktiviteterne i ugeprogrammet inkluderet i rejsens pris. Du har på forhånd betalt for alt – rejsen, hotelopholdet, alle sportsaktiviteter, maden og dine drikkevarer. Det bliver altså ikke nemmere at holde styr på udgifterne.

Rejse billigt? Rejs udenfor højsæsonen

Vi har løbende tilbud på nedsatte og billige sommerferier, hvor der kan spares mange penge. Hvis I ønsker den billigste sommerferie, bør I rejse udenfor højsæsonen og industriferierne i uge 28-30. Vi har aktive ferier fra uge 27 og helt til uge 35.

Du kan se alle vores destinationer i Frankrig og Østrig herunder. 

Tilbud på en aktiv sommerferie i Alperne

Få et tilbud på en aktiv sommerferie til Alperne

Vil du gerne på aktiv sommerferie til de franske eller østrigske Alper? Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig med et gratis, uforpligtende tilbud.