Frankrig

Glem alt om sne og ski – oplev Alperne om sommeren Aktiv sommerferie i Frankrig

Frankrig har mange kvaliteter, og landet kan i den grad prale af en prægtig natur. Oplev masser af action, adventure og adrenalin i to af Alpernes fedeste byer, Alpe d’Huez og Tignes.

Når du rejser til De Franske Alper, vil du også opleve en af de mest varierede regioner i Frankrig. Du finder vilde vandfald, imponerende floder, marker med græssende køer og autentiske alpebyer med hjemlig atmosfære og charme.

3 grunde til at rejse på sommerferie til Frankrig

  • Enestående bjergnatur og charmerende alpebyer
  • Et væld af action og adventure aktiviteter 
  • Gastronomi i verdensklasse

Læs mere om Frankrig her. 

TAG TIL FRANKRIG OG OPLEV
OBS: INFORMATIONERNE HERUNDER ER PROGRAMMET FOR SOMMEREN 2020.

Vandring, vandsport og vilde MTB trails Et slaraffenland for hele familien

Frankrig er både aktiv ferie og ikke mindst en ferie i børnehøjde.

Frankrig er bare størst og bedst. Det er ikke uden grund, at det er de franske destinationer, der år efter år løber med titlerne som Europas- og Verdens bedste skisportssteder. Men der er lige så meget knald på om sommeren! Om sommeren forvandler de højt beliggende bjerge sig til et sandt mekka for outdoor-entusiaster med et væld af spændende og udfordrende aktiviteter til vands og lands.

Alpernes solbalkon

I Alperne er sommerdagene normalt solrige og varme. Frankrig er fra naturens side beriget med høje bjerge, og oppe i Alpebyerne er solen ekstremt stærk – så husk solcremen, hvis du skal på sommerferie til De Franske Alper. Alpe d’Huez er ubestridt Alpernes solplet med omkring 300 solskinsdage om året!

Cykelentusiasternes højborg

Frankrig er et land, som mange mennesker måske forbinder med et cykelløb, og det er ikke uden grund, at tusindvis af mennesker hvert år cykler de franske bjergveje tynde. Alpe d’Huez har fået status som en af cykelsportens mest prestigefulde bjergetaper grundet de 21 hårnålesving. Desuden har byen også verdens længste MTB downhilltrack på hele 30 kilometer. Den starter helt oppe ved Pic Blanc gletsjeren og slutter først nede i dalen.

Sommerski og sport for alle pengene

Selvom det er midt i juli, og solen står højt på himlen, så kan du faktisk stå på ski i Frankrig. I Tignes er Grand Motte gletsjeren åben i løbet af sommeren, og du har mulighed for at stå på ski om formiddagen og bade i søen om eftermiddagen – det er ikke ret mange steder, at man har den mulighed! Tignes bliver ofte kaldt bjergenes ’La Santa Sport’, og det er ikke uden grund. Der er et stort sportscenter og vilde vandsportsaktiviteter – et paradis for familier med børn, der elsker at være aktive sammen.

Altid lækkert og velsmagende

Franskmændenes køkken er kendt i hele verdenen, og det er jo kun en bonus, når du skal afsted på sommerferie. Friskbagte baguettes, saftige croissanter, oste i alverdens varianter og selvfølgelig de sublime vine – det er alle elementer, der får mundvandet til at løbe hos enhver.

Ta’ med Active Alps til Frankrig

Vil du gerne opleve de Franske Alper om sommeren? Vi tilbyder forskellige koncepter, såsom Active BaseCamp, Active SummerCamp, Active Hiking Weeks og La Marmotte til Tignes og Alpe d’Huez. Uanset om du er til ferie med familien, vandreture med vennerne eller cykelferie med klubben, så er der helt sikkert en tur, som passer helt perfekt til dig.

Få et tilbud på en aktiv sommerferie til Frankrig

Få en fantastisk sommerferie til de Franske Alper med din familie eller vennerne. Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig med et gratis, uforpligtende tilbud.