Østrig, Saalbach-Hinterglemm

Hotel

Hotel Pinzgauerhof

Halvpension
Inkl. halvpension Inkl. 0 dages liftkort

UGE 27-32: ALLE PRISER INKL. ACTIVE SUMMERCAMP UGEPROGRAM
UGE 33-35: ALLE PRISER INKL. 5 GUIDEDE VANDRETURE

Fakta

Om Hotel Pinzgauerhof

Når du tager til Saalbach-Hinterglemm med Active Alps, bor du på vores eget Hotel Pinzgauerhof, som drives af Mark, der bor i området med sin familie. Han kender området som sin egen bukselomme og glæder sig til at tage imod dig dernede.  

Hotel Pinzgauerhof er et klassisk østrigsk hotel, der ligger lige midt i dejlige Hinterglemm. Fra hotellet har du kort vej til både aktiviteter, lift og cykeludlejning.  

Bo på vores hyggelige og charmerende hotel  

Hotellet er ikke noget luksushotel. Men det behøver det heller ikke at være for, at du kan få en god sommerferie. Hotellet er super charmerende, og vores skandinaviske personale sætter service højt på dagsordenen og gør, hvad de kan for, at du får en uforglemmelig sommerferie.  Hver etage har et afslapningsområde, hvor du kan sætte dig ned og hvile stængerne efter en lang dag med vandring eller mange ture på MTB. Værelserne er rene og pæne med eget toilet og bad. Mange af værelserne har desuden balkon.  

Byens bedste beliggenhed  

Beliggenheden er det absolut bedste ved hotellet. Det ligger centralt i Hinterglemm og lige i nærheden af byens restauranter, caféer, barer, butikker og supermarkeder. Du har ikke langt om morgenen til diverse aktiviteter. Lige overfor hotellet ligger der blandt andet en af lifterne, som hurtigt kan fragte dig og din mountainbike op i terrænet. 

Alt inklusiv med All-Action-Included™ 

Når du bor på Hotel Pinzgauerhof, skal du blot nyde din ferie – for vi har tænkt på resten! Med All-Action-Included™ er næsten al mad og drikke inkluderet i dit ophold, så du kan læne dig tilbage og slappe af. Om morgenen serveres der en stor morgenbuffet med alt, hvad hjertet begærer. Morgenmad er naturligvis også inkl. Alt det, du kan drikke fra vores morgenbuffet. Til frokost har du mulighed for at smøre en næringsrig madpakke, så du har energi til alle aktiviteterne. Aftensmaden er en 2-retters menu, som er inspireret af de lokale madvaner. Alt maden er tilberedt af vores egne kokke. Hotellet har desuden en dejlig udendørs bar, hvor du kan nyde en lækker forfriskning i eftermiddagssolen.  OBS! For at imødekomme ønsker om vegetarisk kost eller hensyn til allergier skal dette informeres, når du booker rejsen. Vær’ opmærksom på, at hvis en vegetarisk eller speciel diæt ønskes, så vil den være gældende hver aften under hele dit ophold.   

Internet 

Der er installeret ny Wi-Fi anlæg på hotellet. Alligevel bør vi gøre opmærksom på, at vi trods alt er i Alperne, og her kan forbindelsen til tider have nogle udfordringer. 

Find den rigtige vej til hotellet  

Når du kører i bil til Saalbach-Hinterglemm, så vær’ opmærksom på, at du ikke skal køre til Saalbach, men til Hinterglemm. I Saalbach ligger der nemlig et andet Hotel Pinzgauerhof, som altså ikke er vores. Dette navnefællesskab har af og til skabt lidt forvirringer for både vores og deres gæster, der ankommer i bil. Vi holder til i Hinterglemm.   

Der er ikke gratis parkering ved hotellet, men der er enkelte pladser, som koster €10 pr. dag. Der er til gengæld et parkeringshus lige ved siden af hotellet, hvor du også kan parkere.

TRYG PÅ SOMMERFERIEN

Det er vigtigt for os, at du føler dig sikker, når du besøger vores hotel. Vi følger hele tiden med i myndighedernes anbefalinger, og har for din og vores sikkerhed indført følgende:  
  • Guider og hotelpersonale trænes i nye rutiner
  • Der er vejledninger på hotellet, så vi passer på hinanden
  • Vi gør oftere rent på hotellet
  • Håndspritstationer står til rådighed på relevante steder på hotellet
  • Alle dørhåndtag desinficeres løbende
  • Der vil være engangshandsker, desinficering og løbende rengøring til morgen buffetten.
  • Alle gæster får tildelt eget bord ved spisning. 
  • Vinkort afsprittes dagligt og vil du undgå det, så spørg personalet. De vejleder gerne.

Afstande

Afstand til piste: 50 m

Afstand til lift: 50 m

Afstand til centrum: 0 m

Afstand til shopping: 50 m

Afstand til skibus: 500 m

Afstand til skileje: 25 m

Værelset

WiFi Ja

Babyseng (gratis) Ja

Badekar eller bruser Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Glutenfri mad Ja

Faciliteter

Elevator: Ja

Halvpension: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

WiFi: Ja

Enkeltværelse med balkon

Enkeltværelse til én person med en enkeltseng, balkon samt badeværelse med toilet og brusebad.
Balkon – Sengelinned – Bad og toilet - Håndklæder

Enkeltværelse med balkon og mulighed for én ekstra opredning

Enkeltværelse til én person med enkeltseng, balkon samt badeværelse med toilet og brusebad. Der er mulighed for en opredning på værelset, således at der kan sove to personer.
Balkon – Sengelinned – Bad og toilet - Håndklæder

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse med toilet og brusebad eller badekar.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

Dobbeltværelse med balkon

Dobbeltværelse til to personer med balkon samt badeværelse med toilet og brusebad eller badekar.
Balkon – Sengelinned – Bad og toilet - Håndklæder

Dobbeltværelse med to separate senge

Dobbeltværelse til to personer med to separate senge samt badeværelse med toilet og brusebad.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

Dobbeltværelse med skråvægge og en balkon med mulighed for én ekstra opredning

Dobbeltværelse til to personer med balkon samt badeværelse med toilet og brusebad. Der er mulighed for en opredning i værelset, således at der kan sove tre personer. Vær opmærksom på at værelset har skrå vægge.
Balkon – Sengelinned – Bad og toilet - Håndklæder 

3-sengsværelse med en dobbeltseng og en enkeltseng

Et værelse til tre personer med en dobbeltseng og en enkeltseng - i nogle værelser vil der også være tre enkeltsenge. I værelset er der desuden et badeværelse med toilet og brusebad.
Sengelinned – Bad og toilet - Håndklæder

3-sengsværelse med balkon

Et værelse til tre personer med en dobbeltseng og en enkeltseng - i nogle værelser vil der også være tre enkeltsenge. I værelset er der desuden et badeværelse med toilet og brusebad samt balkon.
Balkon – Sengelinned – Bad og toilet - Håndklæder

3-sengsværelse med skråvægge og balkon

Et værelse til tre personer med en dobbeltseng og en enkeltseng - i nogle værelser vil der også være tre enkeltsenge. I værelset er der desuden et badeværelse med toilet og brusebad samt balkon. Vær opmærksom på at værelset har skrå vægge.
Balkon – Sengelinned – Bad og toilet - Håndklæder

4-sengsværelse med balkon, en dobbeltseng og en køjeseng

Et værelse til fire personer med en dobbeltseng og en køjeseng. Værelset har et badeværelse med toilet og brusebad samt balkon. Vær opmærksom på, at køjesengen er 200 centimeter lang.
Balkon – Sengelinned – Bad og toilet - Håndklæder

5-sengsværelse med en dobbeltseng, en køjeseng og en enkeltseng

Familieværelse perfekt til to voksne og tre børn. Værelset består af en dobbeltseng som kan adskilles til to separate senge, en køjeseng og en enkeltseng samt badeværelse med toilet og badekar.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

Familieværelse til ti personer med 3 separate værelser

Større værelse med plads op til ti personer fordelt i tre værelser samt ét toilet med brusebad. Et værelse med en dobbeltseng og køjeseng, et værelse med en dobbeltseng og et værelse med to dobbeltsenge og en siddegruppe.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

AccommodationTypes