Wagrain

Aktiv sommerferie i Wagrain En by helt nede på jorden

Når du først har oplevet Wagrain, forstår du, hvorfor det er så populært! Charmerende Wagrain er danskernes absolutte favorit, når de skal på en ferie i Østrig.

Om sommeren forvandler området sig til et vandrelandskab med uendelige muligheder. Det er klart en af de destinationer, hvor det er mest oplagt at tage hen med dine børn. Byen opfylder nemlig alle de behov, man som familie automatisk har, når man skal på sommerferie.

3 gode grunde til at sommerferien skal gå til Wagrain

  • Stort badeland til børnene
  • Storslået natur med masser af aktiviteter
  • Nemt at komme til (ca. 11 timer i bil)

Læs mere om Wagrain her.

Tilbud på en sommerferie til Wagrain

Til naturelskere, vandrere og mountainbikere Familiens favorit

Wagrain er omgivet af storslået natur, og det er et område som i den grad har børnene i fokus.

Få trænet højdemeter, hygget med familien og meget mere. Når kroppen trænger til afslapning, kan du nyde omgivelserne på vores Hotel Widmoos, som ligger hævet over byen. Her er roligt, og så finder du byens bedste udsigt på solterrassen.

Wasserwelt Wagrain

En oplagt aktivitet, som alle kan være med på, er det store badeland Wasserwelt Wagrain, som er et rent paradis for børnene. Badelandet har både en 450m2 indendørspool med to vandrutsjebaner og en 950m5 udendørspool med fire vandrutsjebaner. Derudover er der et morskabsbassin med strøm i. Har du lyst til at blive forkælet og slappe af, er der både sauna, dampbad, infrarødkabine og stille rum med en fantastisk panoramaudsigt.

Danskerfavoritten over dem alle

Wagrain er en sand danskerfavorit – og det er med god grund. Den idylliske og kuperede by byder på smukke gåture, hvor du blandt andet kan gå forbi den livlige hovedgade, hvor der er mange hyggelige restauranter og barer. Byen har en rolig atmosfære, hvilket gør den velegnet til børnefamilier, der søger en sommerferie med trygge rammer. Har du lyst til at opleve mere, så kan du på cirka én time køre til Salzburg, som er en af de hyggeligste byer i Østrig

Vandring og MTB i Wagrain

Der findes de skønneste vandreruter i området – lige fra hyggelige éndagsture til ture med masser af højdemetere. Du finder blandt andet en mange familievenlige ruter, som byder på panoramaudsigter over dalen og bjergene.

Til dig, som elsker mountainbike er der også rig mulighed for at prøve kræfter af med det. I Wagrain finder du en MTB-park. Et stort hit for alle, der elsker downhill MTB. Der findes også flere hyggelige trails, som er velegnet til familier. Du kan nemt benytte liften, når du skal ud og vandre eller cykle. Den er nemlig til benyttelse, og fører dig hurtigt op til bjerget.

Familiebjerget Grafenberg

Højt oppe på bjerget ligger Grafenberg, som er en naturlegeplads i 1.700 meters højde. Deroppe er der mere end 30 adventurestationer, der nok skal underholde alle i familien i flere timer. Du kan blandt andet prøve kræfter af med klatrevæggen, tømmerflåden på søen og forskellige forhindringsbaner.

Nede i dalen, lige ved endestationen ved Grafenbergbanen, ligger der en klatrehal med 220 m² klatrevægge. Du kan også spille minigolf eller tennis på en af de fire baner i byen.

Hvis du har mod på fart og action, kan du også prøve en tur med ’Flying Fox’, som er en svævebane, hvor du flyver med 60 km/t udover en brusende flod – det er ret vildt!

Vejret i Alperne 

Alpevejret kan til tider være uforudsigeligt. Det ene minut kan der være høj solskin, og minuttet efter kan der komme skyer og en kølig brise. Det er derfor en god idé at medbringe en rygsæk med ekstra tøj, solbriller og masser af solcreme. Solcreme er vigtigt, da solen er ekstrem stærk i de høje luftlag. 

Vil du gerne opleve Wagrain? 

I sommeren 2021 arrangerer vi både Active SummerCamp og  Active Hike. Active SummerCamp er i uge 27-32, og det er for familier med børn, der elsker action og at være aktive. I uge 33-35 er der Active Hike, som er til dig der gerne vil vandre i enestående omgivelser.

OBS: Vil du gerne vandre i uge 28? Det kan sagtens lade sig gøre! Ring til os og hør mere - vi fratrækker 1.000,- pr. person for ugeprorammet i den uge og guider dig til de aktiviteter, der passer dig.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Wagrain! 

Få et tilbud til Wagrain

Vil du gerne på aktiv sommerferie til Wagrain? Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig med et gratis, uforpligtende tilbud.