Østrig, Wagrain

Hotel

Klubhotel Widmoos

Halvpension
Inkl. halvpension Inkl. 0 dages liftkort

Fakta

Om Klubhotel Widmoos

Oppe på bjerget, hævet over Wagrain, ligger det charmerende 3-stjernede Hotel Widmoos. 

Hotel Widmoos er drevet af dansk personale, og de sørger for, at du får den bedste aktive sommerferie i Alperne. Du skal ikke tænke på andet end at nyde din sommerferie, huske solcremen og slappe af.

Indbydende solterrasse 

De lokale siger, at Hotel Widmoos ligger i himlen over Wagrain. Det er måske en smule overdrevet, men når du sidder på hotellets store solterrasse efter en lang og aktiv dag, så kan du slappe af og nyde en fantastisk udsigt over hele byen og Alperne. 

Nemt, bekvemt og uden besvær 

Hotellet ligger ikke lige i centrum af byen, men det ligger til gengæld lige med liften i baghaven. Herfra kan du hurtig komme op i bjergene og udfordre dig selv på mountainbike og diverse vandreruter.  Der er cirka 1000 meter ned til centrum af Wagrain og 800 meter til nærmeste shopping mulighed. Du kan nemt komme derned uden bilen, da busstoppestedet kun er cirka 550 meter fra hotellets hoveddør.  

Autentisk alpestemning 

Hotellet er i rigtig fin stand, men det er ikke et luksus hotel – det opvejes dog af den hyggelige stemning og den korte afstand til alle aktiviteterne. Det er indrettet med rummelige værelser og flotte dekorationer på væggene og loftet.  Der er flere forskellige typer værelser på hotellet. Der er alt fra dobbeltværelser til to-personers værelser, og værelser til en familie på fem personer. Som en ekstra bonus er der balkon på alle værelserne – her kan du nyde eftermiddagssolen.  Desuden er der en stor otte-personers lejlighed med tre soveværelser, opholdsrum og køkken.  I den ældre del af hotellet ligger restauranten, baren, receptionen og de ældre, men pænt indrettede værelser. Den nye del af hotellet består af fine værelser, en lille sauna og et hyggeligt legerum til de mindste børn. 

Alt inklusiv med All-Action-Included™  

Når du bor på Hotel Widmoos, skal du blot nyde din ferie – for vi har tænkt på resten! Med All-Action-Included™ er næsten al mad og drikke inkluderet i dit ophold, så du kan læne dig tilbage og slappe af. Om morgenen serveres der en stor morgenbuffet med alt, hvad hjertet begærer. Morgenmad er naturligvis også inkl. Alt det, du kan drikke fra vores morgenbuffet. Til frokost har du mulighed for at smøre en næringsrig madpakke, så du har energi til alle aktiviteterne. Aftensmaden er en 2-retters menu, som er inspireret af de lokale madvaner. Alt maden er tilberedt af vores egne kokke.  OBS! For at imødekomme ønsker om vegetarisk kost eller hensyn til allergier skal dette informeres, når du booker rejsen. Vær’ opmærksom på, at hvis en vegetarisk eller speciel diæt ønskes, så vil den være gældende hver aften under hele dit ophold.    

Værd at vide 

Der er gratis først-til-mølle-parkering foran hotellet. Som regel er der pladser nok, men det kan forekomme, at pladsen er fyldt op i travle perioder. I det tilfælde er der mulighed for at parkere nede ved Flying Mozart liften. 

Afstande

Afstand til piste: 20 m

Afstand til lift: 25 m

Afstand til centrum: 1000 m

Afstand til shopping: 800 m

Afstand til skibus: 550 m

Afstand til skileje: 1900 m

Værelset

WiFi Ja

Babyseng (gratis) Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Glutenfri mad Ja

Faciliteter

Bruser: Ja

Halvpension: Ja

Legerum: Ja

Parkering: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Vis mere

Solterrasse: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse med balkon

Dobbeltværelse til to personer med en to enkeltsenge samt en balkon.

Balkon eller terrasse – Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

Dobbeltværelse med balkon med mulighed for 1 opredning

Dobbeltværelse til to personer med to enkeltsenge samt en balkon. Værelset har desuden et badeværelse med brusebad og toilet. I værelset er der mulighed for at lave én ekstra opredning, så der kan sove tre personer i værelset.
Balkon eller terrasse – Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

Dobbeltværelse budget med balkon

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng. Værelset er beliggende på 4. eller 5. sal med ældre interiør og badeværelser. Nogle af værelserne vil have skrå vægge.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse budget med balkon med mulighed for 1 opredning

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng og en balkon. Der er mulighed for at lave én ekstra opredning i værelset, så der kan sove tre personer. Værelset har desuden et badeværelse med brusebad og toilet samt en balkon. Værelset er beliggende på 4. eller 5. sal med ældre interiør og badeværelser. Nogle af værelserne vil have skrå vægge.
 
Balkon – Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis) 
 

3-sengsværelse budget med balkon med mulighed for 1 opredning

Værelse til tre personer med tre enkeltsenge og en balkon. Værelset har også et badeværelse med brusebad og toilet. Der er mulighed for at lave én ekstra opredning i værelset, så der kan sove fire personer i værelset. Værelset er beliggende på 4. eller 5. sal med ældre interiør og badeværelser. Nogle af værelserne vil have skrå vægge. 
Balkon – Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis) 

4-sengsværelse med dobbeltseng og køjeseng med balkon

Værelse til fire personer bestående af to enkeltsenge og en køjeseng samt en balkon. Vær opmærksom på, at køjesengen ikke er fuld længde og bedst til børn. Værelset har desuden et badeværelse med brusebad og toilet.
Balkon eller terrasse – Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

4-sengsværelse budget med dobbeltseng og køjeseng med balkon

Værelse til fire personer med en dobbeltseng og en alkove med to sovepladser samt balkon. Værelset har desuden et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset er beliggende på 4. eller 5. sal med ældre interiør og badeværelser. Nogle af værelserne vil have skrå vægge.
 
Balkon – Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)
 

4-sengsværelse med dobbeltseng og køjeseng med mulighed for 1 opredning

Værelse til fire personer med to enkeltsenge og en køjeseng. Der er mulighed for at lave én ekstra opredning i værelset, så der kan sove fem personer. Vær opmærksom på, at køjesengen ikke er fuld længde og bedst til børn - ligesom den ekstra opredning er i en 'skuffe' under den ene seng, så den er også bedst til de små skiløbere.  Værelset har desuden et badeværelse med brusebad og toilet samt en balkon.
 
Balkon eller terrasse – Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)
 

4-værelses lejlighed til 6 personer med mulighed for 2 opredninger

Skøn lejlighed med otte sovepladser. fordelt over to etager. På 1. sal er der tre værelser med plads til to personer i hvert værelse - et af værelserne har en køjeseng, et andet værelse en dobbeltseng og det sidste værelse en rund dobbeltseng. Derudover er der yderligere to sovepladser på et åbent repos ud til dagligstuen, hvor der vil komme lidt lys ind udefra. I stueetagen finder du en dagligstue med sofagruppe i åben forbindelse med the-køkken. Lejligheden har ét badeværelse med to håndvaske brus og seperat toilet samt en balkon.Vær opmærksom på, at køjesengen på det ene værelse er kort, så den er bedst egnet til børn.

Badekar – Sengelinned – Bad – Toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes